Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark

Generelle oplysninger

Selskabet For Børnelitteratur, IBBY Danmark
C/O Christian Bach
Amager Strandvej 58D, 4.
2300 København S
CVR nr.: 33188994
Telefon: 5098 0506
E-mail: kontakt@ibby.dk

Betaling

Selskabet For Børnelitteratur, IBBY Danmark modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Apple Pay, Google Pay, faktura og EAN-faktura. Alle beløb er i danske kroner og incl. moms.

Medlemsskab

Betalingen dækker for medlemskab et kalenderår, eller for resten af året samt det følgende år, hvis du melder dig ind efter 1/10.
Medlemskabet fortsætter, indtil du skriftligt melder dig ud.
Som en del af dit medlemsskab af Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark modtager du medlemsbaldet Klods Hans, der udgives fire gange årligt. Bladet vil blive sendt til leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Vi leverer desværre ikke til Færøerne og Grønland og heller ikke til udlandet.
Du vil også med jævne mellemrum blive kontaktet med tilbud om særlige medlemsbilletter til vores arrangementer som en del af dit medlemsskab.
Alle oplyste priser kan af foreningens generalforsamling ændres uden forudgående varsel. Medlemmer vil bliver informeret om prisændringer via mail i god tid inden automatisk fornyelse af medlemsskabet.

Retur- og fortrydelsesret

Der er ikke retur- og fortrydelsesret på betaling af medlemskab af Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark.

Persondata

I henhold til EU’s persondatalov opbevares alle angivne kontaktoplysninger i et sikret system. Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende medlemsinfo (nyhedsbreve) og invitationer samt dine navne- og adresseoplysninger til at sende medlemsbladet Klods Hans. Vi henviser i øvrigt til vores Privatlivspolitik.

LÆS OGSÅ ...

Medlemsbladet “Klods Hans”

Astrid Lindgren Memorial Award

Litteraturpriser

Priser og hæderslister

Bestyrelsen

Klods Hans-prisen