Bookbird kan nu læses online – gratis

Udgivet: 17. april 2020

Vi har modtaget følgende fra Bookbirds redaktør:

Kære Bookbird venner

Vi lever i en mærkelig tid, og jeg håber, I har det godt, lige som jeres familier og kollegaer.

Nogle af jer fortsætter med undervisning, studier eller forskning; andre bruger den obligatoriske isolation til at dyrke interesse- og fritidslæsning. 

Lige meget hvordan I fordriver tiden, kan jeg meddele jer og jeres nationale sektion (det er Selskabet for Børnelitteratur, IBBY Danmark – red. bemærkning), at IBBYs tidsskrift, Bookbird, nu kan læses gratis på Johns Hopkins University Press’ hjemmeside. Ligesom for andre tidsskrifter udgivet af JHUP, gælder dette indtil den 31. maj 2020 for at undgå, at studerende og forskere bliver generet af problemer med postvæsnet. Dette gælder også for tidligere numre. 

De af jer, der nyder at læse Bookbird I fysisk form savner sikkert at kunne bladre I den; men nu kan I i det mindste holde jer ajour ved hjælp af JHUPs hjemmeside.  

For at få adgang til Bookbird (og til andre JHUP tidsskrifter): gå til: johns hopkins university press journals .

 Der kan I se en komplet liste af tidsskrifter udgivet af JHUP. I kan også få adgang til JHUPs hjemmeside igennem IBBY hjemmeside, ibby.org .  

Fra 2020:1, vil Bookbirds rubrik “Fokus om IBBY” kunne læses på IBBYs website. Den vil også blive e-mailet regelmæssigt til de nationale sektioner, som så vil kunne dele dem ud til medlemmerne. På denne måde vil alle involveret I IBBY udover nyheder fra sekretariatet kunne læse om de nationale sektioners aktiviteter.

Gamle numre af Bookbird fra 2002 op til 2017 vil snart kunne læses på IBBYs hjemmeside.

Bookbird, Inc. bestyrelses og Bookbird Editors håber, I fortsat vil kunne nyde at læse Bookbird. I må gerne støtte IBBYog Bookbird ved at abonnere på vores tidsskrift og skrive artikler og kortere stykker til den. Detaljer om fremgangsmåden kan læses på Bookbird og IBBYs hjemmesider. Og hvis I har værdsat nogle særlige artikler eller aspekter af Bookbird, bedes I tweete om det.

Jeg håber, I fortsat er sunde og raske. 

Venlig hilsen
Valerie Coghlan,
President, 
Bookbird, Inc.

(Tak til Michèle Simonsen for oversættelse)